Eindelijk is het zover. Wij zijn verheugd jullie onze 2de CD te mogen voorstellen op ons Nieuwjaarstreffen op zondag 12 januari 2020. We doen dat samen met De Dorpsvrienden uit Neerglabeek, de Pax Band uit Opitter en Die Original Maastaler uit Heijen. Aanvang om 13u in de zaal van de school, 't Hasseltkiezel 7 in Bree.

Zondag 10 november om 18u is er weer een dialectviering in de kapel van het stadhuis van Bree. De toegang is via het Vrijthof. Wij zullen vanaf 17:45u reeds een aantal nummers brengen, wees dus op tijd!Van zaterdag 30 november 14u tot zondag 1 december 14u zal er in de Refferie van de Kim Clijsters Academy een 24u muziek marathon plaatsvinden. Onze kapel zal deelnemen op zondag 1 december van 13u tot 14u.

Morgen mogen we het Blaaskapel festival in Rekem afsluiten om 22:30u in het Ontmoetingscentrum Kleinveld, gelegen aan de Populierenlaan in Rekem (B).
 Programma
17:30 Muzičanka - Blerick (NL)
19:00 Winkler Musikanten
20:00 Eiserbach Muzikanten - Bocholtz (NL)
21:30 Winkler Musikanten
22:30 Blaaskapel Os Genüge

Zaterdag 11 mei zitten we vanaf 20u in Swalmen, zaal De Mert voor het feest van 5 jaar Zjwalmer Galm. We zullen er in afwisseling met de Hitchhikers een avondvullend programma brengen.

Het waren drukke weekends voor onze blaaskapel. Op zaterdagavond 6 april waren we in Heijen op de Internationale Kapellencarrousel tot bijna middernacht. En zondagmorgen 7 april stond onze eigen brunch op het programma. En ook het volgende weekend kon tellen. Op zaterdagavond 13 april musiceerden heel wat muzikanten samen met Vlado Kumpan op het trouwfeest van gastmuzikant Martijn en zondagmiddag 14 april stond iedereen weer paraat op het kapellentreffen van Die Altböhmische in Kerkrade.
Voor foto's kan u terecht op deze links: HeijenBrunch en Kerkrade