Met veel trots kondigen wij een nieuwe editie aan van ons intussen bekende 'Sommerfest am Vrijthof' op 23 juni 2024 te Bree. Maar liefst 5 blaasorkesten zullen aantreden op het mooie Vrijthof. Noteer het alvast in uw agenda, dit geweldige feest mag u niet missen!! Vanaf 12:00u - Gratis toegang

Op zondag 17 maart 2024 is onze blaaskapel onder leiding van Bert Adams kampioen geworden in de Bergklasse van het Vlamo Concours voor blaaskapellen.
We behaalden een mooie score van 90,50%. We danken alle muzikanten en dirigent voor hun inzet.


Kom op zondag 3 december naar ons Speculaasconcert voor Blaasmuziek van Os Genüge en ambiance samen met de Hitch-Hikers, die reeds meer dan 50 jaar Topnummers en bekende Schlagers brengen. Dit alles gaat door in de Oude schoolgebouwen gelegen aan de 't Hasseltkiezel (tegenover de kerk) in Bree (B) vanaf 14u.

Onze 3de editie van het 'Sommerfest am Vrijthof'. We organiseren graag opnieuw deze mooie festivaldag op het gezellige Vrijthof in het centrum van Bree - België.
Diverse blaaskapellen zullen voor jullie weer een hele namiddag geweldige muziek brengen. Ben je nieuwsgierig wat dit is? Kom dan zeker luisteren en kijken op het Vrijthof in Bree. 🎼

 

Zondag 2 april organiseert Blaaskapel Os Genüge uit Bree haar 2de Frühlingsgeräusche. U bent van harte welkom, de inkom is gratis. Kom en geniet van heerlijke Böhmische en Mährische livemuziek en dit alles onder het genot van een drankje en hapje. Onze gasten zijn 'Blaaskapel De Breethaler' en de 'Aalander Musikanten'.

Kom op zondag 4 december naar ons Speculaasconcert voor Blaasmuziek van Os Genüge en ambiance samen met de Hitch-Hikers, die reeds meer dan 50 jaar Topnummers en bekende Schlagers brengen. Dit alles gaat door in de Oude schoolgebouwen gelegen aan de 't Hasseltkiezel (tegenover de kerk) in Bree (B) vanaf 14u.

Onze kapelmeester neemt na meer dan 40 jaar afscheid als leider van De Maaskapel. U kan hem nog één keer aan werk zien op zondag 9 oktober in Heel(NL). Ook Os Genüge zal deze middag mee opluisteren om 14u. Voor alle duidelijkheid, Bert blijft wel actief als leider van onze kapel en daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee.

Na de eerste succesvolle editie van ons 'Sommerfest am Vrijthof' in 2019 organiseren we graag opnieuw deze mooie festivaldag op het gezellige Vrijthof in het centrum van Bree. Diverse blaaskapellen zullen voor jullie weer een hele namiddag geweldige muziek brengen. Wij zijn trots dat we een extra verrassingsoptreden kunnen toevoegen aan ons Sommerfest op 17 juli: "Blaaskapel XXL" Dit wordt een fantastische primeur!! Ben je nieuwsgierig wat dit is? Kom dan zeker luisteren en kijken op het Vrijthof in Bree. 🎼

 

Zondag 24 april organiseert Blaaskapel Os Genüge uit Bree haar 1e Frühlingsgeräusche. U bent van harte welkom, de inkom is gratis. Kom en geniet van heerlijke Böhmische en Mährische livemuziek en dit alles onder het genot van een drankje en hapje. Onze gasten zijn de 'Reckheimer Musikanten' en 'Die Ellenthaler Musikanten'

'Unser Kapellmeister Bert Adams' werd gisteravond tijdens de wekelijkse repetitie in de bloemetjes gezet?. Hij viert vandaag immers samen met zijn lieve echtgenote Tini hun 50ste huwelijksverjaardag. Nu ja, de bloemetjes zijn eigenlijk voor Tini, de Ops-Ale voor Bert ?? Een dikke proficiat vanwege muzikanten en bestuur van Blaaskapel Os Genüge Bree. En bedankt voor de traktatie.