Zaterdag 11 mei zitten we vanaf 20u in Swalmen, zaal De Mert voor het feest van 5 jaar Zjwalmer Galm. We zullen er in afwisseling met de Hitchhikers een avondvullend programma brengen.

Het waren drukke weekends voor onze blaaskapel. Op zaterdagavond 6 april waren we in Heijen op de Internationale Kapellencarrousel tot bijna middernacht. En zondagmorgen 7 april stond onze eigen brunch op het programma. En ook het volgende weekend kon tellen. Op zaterdagavond 13 april musiceerden heel wat muzikanten samen met Vlado Kumpan op het trouwfeest van gastmuzikant Martijn en zondagmiddag 14 april stond iedereen weer paraat op het kapellentreffen van Die Altböhmische in Kerkrade.
Voor foto's kan u terecht op deze links: HeijenBrunch en Kerkrade

Lekker eten tijdens onze jaarlijkse brunch met muziek verzorgd door Blaaskapel Stesti uit Boxmeer en Die Original Rheinstädter Musikanten uit Woerden.  Dit gaat door op zondag 7 april van 10:30u tot 14:30u. Inschrijven kan via het nummer +32 (0)89/47.27.37 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 

90% behaalde onze blaaskapel op het Nationale concours. Een heel verdienstelijke 2de plaats. Proficiat aan muzikanten en dirigent met dit resultaat. Dank voor de inzet van de afgelopen weken. En aan de supporters ook dank je wel voor de ondersteuning. 😀

Zondag 24 maart neemt onze blaaskapel Blaaskapel Os Genüge o.l.v. Bert Adams deel aan de Belgische Kampioenschappen voor Böhmische en Mährische blaasmuziek.Dit vindt plaats in CC de Kruisboog te Tienen. Aanvang 9.30 uur. Om 14.30 uur is het onze beurt. Er is nog plaats in de bus! Deze vertrekt om 11.00 uur bij de oude school in 't Hasselt - Bree. Voor meer informatie stuur ons maar een berichtje.

Op zaterdag 10 en zondag 11 november zijn de opnames gestart van onze 2de CD. Wij verwachten de lancering in de loop van 2019 en houden jullie verder nog op de hoogte. Blijf ons daarom zeker volgen via deze website of Facebook. Of kom gezellig luisteren naar één van onze optredens.

 
Zondag 4 november om 18u is er weer een dialectviering in de kapel van het stadhuis van Bree. De toegang is via het Vrijthof. Wij zullen vanaf 17:45u reeds een aantal nummers brengen, wees dus op tijd!Op zaterdag 20 oktober 2018 staan we op de Oktoberfeesten in Woerden om 18:15u op het programma.