Ter nagedachtenis van alle overleden muzikanten van onze blaaskapel, het nummer Gloria van de gelijknamige Tjechische Blaskapelle Gloria.

Blaaskapel Os Genüge herdenkt overleden medemuzikanten.

Onze blaaskapel heeft een succesvol 2015 gekend. Een Belgische en een Europese kampioenstitel is iets wat je niet elk jaar op je palmares kunt zetten. Daarbij komen dan nog de vele concerten die we her en der, in zowel binnen- als buitenland mochten verzorgen.

Onze laatste activiteit zal zijn: het opluisteren van de dialectmis van carnavalsvereniging de Kwaartjeslummels van Bree. Al jarenlang openen zij hiermee het nieuwe carnavalseizoen en herdenken ze hun afgestorven leden. Wij willen als blaaskapel het zelfde doen met dit verschil, dat wij het jaar hiermee willen afsluiten. Maar we willen er eveneens een herdenkingsviering van maken voor onze afgestorven medemuzikanten.

Langs deze weg willen we iedereen die, op de een of andere manier ooit betrokken is geweest met Blaaskapel Os Genüge uitnodigen voor deze herdenkingsviering. De samenstelling van onze muzikantengroep is in de loop van de jaren zo veranderd dat het onmogelijk is om iedereen persoonlijk uit te nodigen en om niemand te vergeten wij hopen wij via dit schrijven heel wat mensen te kunnen bereiken.

Dus iedereen is hartelijk welkom op zondag 8 november om 18 uur in de collegekapel naast het Breese stadhuis.